gravmaskinuthyrning.se

Borste för grävmaskin

Du kan med fördel använda en borste för grävmaskin i samband med olika typer av grävarbeten – stora som små. De är enkla att montera på grävmaskinen till de moment då borsten krävs. I den här sektionen får du ta del av fördjupad läsning om borstar för grävmaskin.

Användningsområden

Det är praktiskt att använda borstar till grävmaskin av flera anledningar, inte minst för att rengöra underlag och arbetsytor. Du kan sopa rent asfaltsgångar eller borsta bort partiklar från tomter. Ett annat användningsområde är avjämning av markytor i samband med större byggprojekt.

Borste för grävmaskin – pris

Du som funderar på att införskaffa en borste för grävmaskin bör räkna med en varierande prislapp beroende på vad du är ute efter. Industriella borstar för grävmaskin kostar mer än en enklare variant, men då är de mångsidiga och mer kraftfulla i dess användning.

Köp borste för grävmaskiner

Idag är marknaden för tillbehör och utrustning till grävmaskiner stor och du kan välja mellan många olika grävmaskinsborstar. Det gäller även företag som säljer borstar till grävmaskiner, vilket ökat avsevärt på senare år. Du kan ofta köpa i både butik och via e-handel.
FöretagNordiccRondellen MaskinNordisk Maskin
Lite om företaget Nordicc är en erfaren aktör som säljer  borstar till grävmaskiner. Här hittar du produkter som är både tidssparande och effektiva för grävmaskiner.Erbjuder ett brett sortiment av borstar till grävmaskin andra tillbehör i samband med grävjobb. Du kan köpa borste till grävmaskin direkt i webbshopen.Säljer borstar till grävmaskin med fokus på sopborstar som är tillverkade i Norden och Europa. Stort utbud av modeller och variation i storlekar.
Hitta dit (knapp/länk)

nordicc.se

rondellenmaskin.se

nordiskmaskin.se

Olika typer av borstar för grävmaskiner

Varianterna av borstar för grävmaskiner är många och kan utifrån produkternas förutsättningar användas till många olika arbetsområden.

Modell 

Användningsområde 

NB120

Passar bland annat utmärkt till att använda för att rengöra byggarbetsplatsen.

NB180

Modellen används bland annat för att sopa rent efter grävning oavsett det är jord, gräs eller snö.

NB210

Borste för större grävmaskin som effektivt rengör eller jämnar ut markytor.

NB150

Effektiv borste för grävmaskin som sopar rent grovrester i samband med bygg eller industriella arbeten.

NB240

Grov och större borste för grävmaskin som kan användas till mer krävande sopning, borstning eller avjämning.