gravmaskinuthyrning.se

Häcksax grävmaskin

Letar du tillbehör och utrustning är en häcksax till grävmaskin ett praktiskt redskap till diverse arbetsmoment för grävmaskin. Här kan du läsa mer om häcksaxens fördelar när du gräver med maskin.

Användningsområden

Häcksax för grävmaskin är ett effektivt redskap som kan vara till användning vid många olika moment. Oavsett du gräver i samband med byggnation, i skogen eller anläggning är häcksaxen mycket användbar.

  • Klippning och ansning av alla typer av häckar
  • Klippning och ansning av sly och vildvuxen vegetation
  • Klippning och ansning av grova trädgrenar

Häcksax till grävmaskin – pris

Om du funderar på att investera i en häcksax till grävmaskin behöver du först och främst bestämma dig för vilken typ av häcksax du har behov för. Priserna kan variera beroende på olika faktorer så som grävmaskinens kapacitet och unika funktioner.

Köp häcksax till grävmaskin

Du kan ofta köpa häcksax till grävmaskin direkt via t.ex. Nordicc.se på nätet genom att skicka en förfrågan på offert. Företag som säljer häcksaxar av denna typ är relativt många och du bör göra ett urval innan du bestämmer dig. Tänk alltid långsiktigt när du ska köpa häcksax till grävmaskin då det är en investering som ska vara lönsam under flera år.

FöretagNordicc Todd TimberYsta Maskiner
Lite om företaget Nordicc är en pålitlig leverantör av häcksaxar till grävmaskin och erbjuder även andra effektiva redskap till grävmaskiner. Företaget säljer till privatpersoner och företag runt om i Sverige.På den här svenska marknadsplatsen hittar du ett bra utbud av tillbehör – däribland häcksax till grävmaskin.Företaget importerar och marknadsför maskiner och redskap till entreprenad och lantbruk. Vill du köpa häcksax till grävmaskin söker du närmaste återförsäljare direkt på hemsidan.
Hitta dit (knapp/länk)

nordicc.se

toddtimber.se

ystamaskiner.se

Olika typer av häcksaxar för grävmaskiner

När det gäller häcksaxar till grävmaskiner kan du räkna med olika modeller att välja bland. Du bör alltid se över egenskaper och mått innan köp av häcksax för att garantera ett köp där häcksaxen passar grävmaskinen i fråga.
Modell  Användningsområde 
HC150 Enkel att koppla på grävmaskinen för att klippa snår, buskage och sly. Den här modellen går att få i olika storlekar på hydraulmotorn.
HC180 Sitter med utbytbara fästen och har kapacitet för klippning av buskar, träd och snår i större vegetationsyta. Den här modellen klarar av att klippa 40 cm tjocka grenar.

Vilken häcksax ska man välja?

På frågan vilken häcksax man ska välja är det viktigt att utgå från de egenskaperna och mått grävmaskinen har. Syftet med häcksaxen är också viktigt att väga in för att välja mest lämplig modell till grävmaskinen. Tipset inför köp av häcksax till grävmaskin är att konsultera tillverkaren eller leverantören!.

Hur slipar man en häcksax?

Du kanske funderar kring skötseln och därför ställer dig frågan ”hur slipar men en häcksax?” – det här är något du i regel alltid bör låta en specialiserad verkstad utföra. En slipad häcksax är viktigt för att garantera optimal funktion på redskapet. Med dagens moderna slipverktyg kan en häcksax till din grävmaskin bli som ny på nytt efter flitigt användande.